Encod.org
Map


GOLD MEMBERS


RED MEMBERS


GREEN MEMBERS

CBD Products sro
GetSmokin’
Sam Vanden Auweele
BioTabs
Barney’s Farm
Petr Konecny
Cannabis Cura Sicilia
Alberto Saint Cort
NORML FRANCE
A.C.C. IPANEMA
Cannabis Social Club - Bozen
Bill Griffin
Enecta C.V.
SeedMarket.com
LA MACA
NEWSWEED
IRKA
SANTYERBASI GROWSHOPS
ZRK.SI - Cannabis regulation institute Slovenia
MEDICINAL STAR’S
ALBO SHANTI
FIELDS OF GREEN FOR ALL
CIRCULO SECTORIAL CANNABICO
ARGE CANNA
Sensi Seeds
Asociacion Cannabica 4/20
COL.CAN.CAN
Bart B
OVERGROW.IT
GROWERLINE
CANAPA INFO POINT
Manuel Fernandez
LEOLED GROW LIGHTS
Marco Moscatelli
Associazione Culturale Tuanis - Canapamundi
Andrej Kurnik
Hanfinstitut
TREE OF LIFE - AMSTERDAM CANNABIS SOCIAL CLUB
Francis Costelloe
High Supplies - Cannabis Seeds Shop
PARADISE SEEDS
Patrick Firnkes
Assonabis
Coffeeshop Pink

MEMBERSHIP / view all

 
Homepagina > Nederlands (nl) > Cannabis Social Club
Laatste artikels

WAT IS EEN CANNABIS SOCIAL CLUB?

Op de Algemene Vergadering van Encod die plaatsvond in Bermeo (Spanje), van 21 tot 23 juni 2013, werden de volgende beginselen afgesproken die het concept Cannabis Social Club omschrijven

Gepubliceerd op 2 november 2014  door encod
Cannabis Social Clubs hebben als doel de rechten van cannabisconsumenten en producenten te beschermen en bij te dragen tot de totstandkoming van cannabisbeleid dat de samenleving als geheel ten goede komt. Cannabis Social Clubs bestaan uit leden, volwassen burgers die de teelt van een beperkte hoeveelheid cannabis organiseren om aan hun persoonlijke vraag te voldoen. Aldus wordt een gesloten circuit opgezet tussen producenten en consumenten, waarin voldaan is aan bepaalde voorwaarden in (...)

GEDRAGSCODE VOOR DE EUROPESE CANNABIS SOCIAL CLUB

9 december 2011

Hierbij presenteert Encod een gedragscode voor Europese Cannabis Social Clubs. Deze code is tot stand gekomen met de inbreng van Encod leden in België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Oostenrijk, Spanje, Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk. Sommigen van hen zijn op dit moment werkzaam in Cannabis Social Clubs die wettelijk opereren in hun land, andere zijn betrokken bij de voorbereiding van CSCs die opgericht zullen worden eens de wetgeving inzake de teelt van cannabis voor persoonlijk gebruik dat mogelijk maakt. Voor meer informatie, contacteer ons

Gepubliceerd op 10 november 2011  door encod
EUROPESE CANNABIS SOCIAL CLUBS GEDRAGSCODE DECEMBER 2011 Door de afwezigheid van een wettelijk kader ten aanzien van de teelt van cannabis voor persoonlijk gebruik hebben wij, cannabisconsumenten uit heel Europa, een eigen model voor regulering en controle opgesteld. Dit model, Cannabis Social Club genaamd, is bedoeld om cannabisconsumenten te vrijwaren van betrokkenheid bij illegale activiteiten en verzekert dat aan bepaalde eisen in verband met openbare gezondheid en veiligheid is (...)

HANDLEIDING VOOR DE OPRICHTING VAN EEN CANNABIS SOCIAL CLUB

EEN BURGERINITIATIEF VOOR EEN LEGALE CANNABISMARKT

Gepubliceerd op 11 september 2010  door Martin Veltjen
Cannabis Social Clubs (CSC’s) zijn verenigingen van burgers die zelf de kweek van een beperkte hoeveelheid cannabis voor eigen gebruik, organiseren. Ze zetten een gesloten circuit op waarbij productie, verdeling en gebruik in overeenstemming met de, voor het land in kwestie, wettelijk geldende reglementering, zijn georganiseerd. Op dit ogenblik zijn er in België en Spanje Cannabis Social Clubs legaal actief. In principe zou het mogelijk moeten zijn om in elk land waar het gebruik van (...)


 

The European Coalition for Just and Effective Drug Policies, is a pan-European network of currently 160 NGO’s and individual experts involved in the drug issue on a daily base. We are the European section of an International Coalition, which consists of more than 400 NGOs from around the world that have adhered to a Manifesto for Just and Effective Drug Policies (established in 1998). Among our members are organisations of cannabis and other drug users, of health workers, researchers, grassroot activists as well as companies.


E-mail Secretariat: office (at) encod.org Privacy: Updated August 2017
© Encod.org 2014 :: Design by: Navetrece.com