Encod.org
Map


GOLD MEMBERS


RED MEMBERS


GREEN MEMBERS

CBD Products sro
GetSmokin’
Sam Vanden Auweele
BioTabs
Barney’s Farm
Petr Konecny
Cannabis Cura Sicilia
Alberto Saint Cort
NORML FRANCE
A.C.C. IPANEMA
Cannabis Social Club - Bozen
Bill Griffin
Enecta C.V.
SeedMarket.com
LA MACA
NEWSWEED
IRKA
SANTYERBASI GROWSHOPS
ZRK.SI - Cannabis regulation institute Slovenia
MEDICINAL STAR’S
ALBO SHANTI
FIELDS OF GREEN FOR ALL
CIRCULO SECTORIAL CANNABICO
ARGE CANNA
Sensi Seeds
Asociacion Cannabica 4/20
COL.CAN.CAN
Bart B
OVERGROW.IT
GROWERLINE
CANAPA INFO POINT
Manuel Fernandez
LEOLED GROW LIGHTS
Marco Moscatelli
Associazione Culturale Tuanis - Canapamundi
Andrej Kurnik
Hanfinstitut
TREE OF LIFE - AMSTERDAM CANNABIS SOCIAL CLUB
Francis Costelloe
High Supplies - Cannabis Seeds Shop
PARADISE SEEDS
Patrick Firnkes
Assonabis
Coffeeshop Pink

MEMBERSHIP / view all

 
Laatste artikels

STEUN DE VREDESBRIGADE

HET IS TIJD OM DE DRUGSOORLOG TE BEËINDIGEN

HET IS TIJD VOOR DE VREDEBRIGADE

Gepubliceerd op 3 februari 2016  door encod
Lees meer over de Encod vredesbrigade hier Sponsors van de Vredesbrigade: Je kunt de vredesbrigade ook helpen door de flyer uit te printen en hem te verspreiden, klik hier voor de voorkant en hier voor de achterkant. Je kunt ook helpen door contact op te nemen met de leden van je parlement en hen te vragen een openbare hoorzitting te organiseren voor UNGASS Als je ons niet met geld kan steunen, kan het misschien wel op een andere manier, zoals suggesties voor goedkope (...)

LAAT JE VRIJHEID GROEIEN

Encod lanceert een nieuwe campagne om meer leden en donoren te krijgen die ons kunnen helpen om de oorlog tegen drugs te beëindigen

Als je folders en/of affiches in je buurt wilt verspreiden, aarzel niet contact met ons op te nemen op info at encod.org

Gepubliceerd op 3 februari 2016  door encod
ENCOD HEEFT UW STEUN NODIG: Rekeningnr.: 001- 3470861-83 Att. ENCOD vzw - België Bank: FORTIS, Warandeberg 3, 1000 Brussel IBAN: BE 14 0013 4708 6183 SWIFT: GEBABEBB Je kan ook bijdragen via Paypal: Encod lanceert een nieuwe campagne om meer leden en donoren te krijgen die ons kunnen helpen om de oorlog tegen drugs te beëindigen Als je folders en/of affiches in je buurt wilt verspreiden, aarzel niet contact met ons op te nemen op info at (...)

VOOR EEN DUURZAME DRUGSVREDE

Encod lanceert een nieuwe campagne om meer leden en donoren te krijgen die ons kunnen helpen om de oorlog tegen drugs te beëindigen

Als je folders en/of affiches in je buurt wilt verspreiden, aarzel niet contact met ons op te nemen op info at encod.org

Gepubliceerd op 20 september 2013  door encod
ENCOD HEEFT UW STEUN NODIG: Rekeningnr.: 001- 3470861-83 Att. ENCOD vzw - België Bank: FORTIS, Warandeberg 3, 1000 Brussel IBAN: BE 14 0013 4708 6183 SWIFT: GEBABEBB Je kan ook bijdragen via Paypal: Encod lanceert een nieuwe campagne om meer leden en donoren te krijgen die ons kunnen helpen om de oorlog tegen drugs te beëindigen Als je folders en/of affiches in je buurt wilt verspreiden, aarzel niet contact met ons op te nemen op info at encod.org DOWNLOAD DE FLYER (...)

WORD LID VAN ENCOD

EUROPEAN COALITION FOR JUST AND EFFECTIVE DRUG POLICIES – ENCOD vzw
e-mail: info at encod.org/ www.encod.org

Gepubliceerd op 19 september 2013  door encod
WIE? ENCOD is een platform dat is opgericht in 1993 door Europese burgers die getroffen of bezorgd zijn door de internationale oorlog tegen drugs. ENCOD verenigt vertegenwoordigers van consumenten van drugs, hun familieleden, hulpverleners, experts, ondernemers en activisten vanuit heel Europa. WAAROM? Het drugverbod moet worden vervangen door een rationeel en evenwichtig beleid, om op een verstandige manier druggerelateerde problemen te verminderen. Een einde aan de oorlog tegen (...)

STEUN ENCOD

Beste voorstander van een ander drugbeleid,

Gepubliceerd op 2 september 2007  door Martin Veltjen
Wij vragen om uw steun om de leefomstandigheden van miljoenen mensen te verbeteren en tegelijkertijd één van de machtigste criminele ondernemingen een zware klap toe te brengen. Dit doel willen we bereiken door de wereldwijde ‘Oorlog tegen Drugs’ een halt toe te roepen. Wie zijn wij? ENCOD is een platform van meer dan 150 Europese burgerverenigingen die betrokken zijn bij, en/of bezorgd zijn om het huidige drugbeleid en die streven naar een meer evenwichtige en rationele aanpak. Een (...)

 

The European Coalition for Just and Effective Drug Policies, is a pan-European network of currently 160 NGO’s and individual experts involved in the drug issue on a daily base. We are the European section of an International Coalition, which consists of more than 400 NGOs from around the world that have adhered to a Manifesto for Just and Effective Drug Policies (established in 1998). Among our members are organisations of cannabis and other drug users, of health workers, researchers, grassroot activists as well as companies.


E-mail Secretariat: office (at) encod.org Privacy: Updated August 2017
© Encod.org 2014 :: Design by: Navetrece.com